Skip to main content Skip to search

Parasta taloushallinnon palvelua finanssialalle

Figure on taloushallinnon palvelukeskus, jonka noin 70 ammattilaista tuottavat monipuolisia taloushallinnon ja viranomaisraportoinnin palveluja finanssitoimialan yrityksille. Asiakkaittemme edustamat toimialat ovat esimerkiksi pankki- ja vakuutussektori. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki -ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.

Meille henkilöstön hyvinvointi, osaaminen ja motivaatio ovat tärkeitä. Panostamme yrityskulttuurimme kehittämiseen sekä yhteishengen ja yhteisten arvojen vaalimiseen. Lue lisää arvoistamme täältä.

Asiakkaamme menestyvät, kun osaavat työntekijämme voivat hyvin, ja kaikilla on yhteinen suunta ja tavoitteet. Luotettavat, laadukkaat ja samalla kustannustehokkaat palvelut ovat toimintamme kulmakivi.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pyrimme kuuntelemaan asiakasta tarkalla korvalla. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, sillä haluamme tarjota entistä monipuolisempia finanssialan taloushallinnon palveluita niiden tehokkuudesta ja laadusta huolehtien.

Historian havinaa

Alkuperäinen toiminimemme Paikallispankkien PP-Laskenta rekisteröitiin 16.3.2001. Toimintaa käynnistettiin vaiheittain vuosina 2001–2004. Ensimmäinen asiakas oli Samlink-konserni vuonna 2001. Vuoden 2003 toukokuun loppuun mennessä pääosa itsenäisistä säästöpankeista oli siirtynyt silloisen PP-Laskennan palvelujen käyttäjiksi. Vähitellen myös loput säästöpankit ja paikallisosuuspankit siirtyivät asiakkaaksemme.

Viisitoista vuotta myöhemmin irtauduimme Samlink-konsernin omistuksesta (31.8.2018). Yrityksen nykyiset omistajat ovat Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki -ryhmä ja Säästöpankkiryhmä. Vuonna 2020 uudistuva ja kehittyvä yritys vaihtoi toiminimekseen Figure Taloushallinto Oy.

Tänä päivänä Figuren asiakkaita on jo yli 60, joita palvelee noin 70 työntekijäämme Espoossa ja Kauhajoella.

Figure numeroina

  • Noin 70 työntekijää
  • Yli 60 asiakasta
  • Kaksi toimipistettä Suomessa
  • Liikevaihto 10,6 Meur (2020)
  • Taseen loppusumma 2,1 Meur (2020)

Toimipaikat

Toimipaikkamme ovat Espoon Leppävaarassa ja Kauhajoella
Löydät meidät hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Tavoitat aina yhteyshenkilösi!
Saat meiltä henkilökohtaista palvelua. Tavoitat meidät helposti esimerkiksi puhelimitse tai Teamsissä.

Tästä löydät meidän yhteystietomme.

Ajankohtaista

Tästä löydät tiedotteemme.