Skip to main content Skip to search

Tule mukaan Figureen!

Osaamistamme arvostetaan ja kysyntä palveluistamme kasvaa. Haemmekin jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia.

Meillä työskennellessäsi pääset syventämään taloushallinnon osaamistasi finanssitoimialan erityispiirteisiin ja yhä kasvaviin viranomaisvaatimuksiin toimialalla. Meillä on viihtyisät toimitilat, mutta työskentelemme paljon myös etänä. Työajoissa olemme joustavia ja tuemme työntekijää vaihtuvissa elämäntilanteissa.

Arvostamme vahvaa yrityskulttuuria. Figurelaisia ohjaavat työssään seuraavat neljä arvoa: Autamme ilolla, Uudistamme innolla, Ratkaisemme rohkeasti ja Onnistumme yhdessä. Jos koet arvot omaksesi, niin tule meille töihin – pääset osaksi tosi mukavaa ja osaavaa porukkaa!

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja haussa, voit aina lähettää meille avoimen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen . Voit myös olla yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Maijaan.

Haemme nyt sinua:

Taloudellisen raportoinnin junioriasiantuntija

Haemme nyt kehittyvään organisaatioomme asiakaspalveluhenkistä ja analyyttista juniorasiantuntijaa likviditeetti- ja taloudellisen raportoinnin tehtäviin. Tehtävässä vastaat tiettyjen viranomaisraportointien toimittamisesta Suomen Pankille ja Euroopan Pankkivalvojalle. Olemme finanssialan palveluyritys ja teemme asiakkaidemme vakavaraisuus-, likviditeetti- ja talousraportointia keskitettynä toimintona. Pääset osallistumaan Figuren ja sen…

Osaava, energinen ja vaikuttava myynti-/kehitysjohtaja

Työssäsi tulet johtamaan uutta asiakkuudet ja palvelukehitys -yksikköämme. Vastuualueesi on laaja ja siihen kuuluu myynnin ja asiakkuuksien johtamisen lisäksi myös palvelukehityksen johtaminen.

Työntekijöiden sanomaa

Ihmisen kokoinen työpaikka. Täällä jokainen voi olla oma itsensä ja tulee huomioiduksi yksilönä.

Noora Mähönen, controller

Meillä Figuressa työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä joustavat etätyömahdollisuudet koetaan erittäin tärkeiksi asioiksi. Olemme myös onnistuneet näissä molemmissa, sen kertovat henkilöstötyytyväisyystutkimuksemme.

Artur Moberg, johtaja, viranomais- ja riskiraportointi

Jos finanssiala kiinnostaa, niin Figuressa pankkitoiminta tulee tutuksi! Figuren asiakkaina on mm. eri kokoisia pankkeja, ja sopivan kokoinen organisaatiomme mahdollistaa laajan perehtymisen niiden toimintaan. Meillä on mahtavia tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä! Aina löytyy apua ja yhdessä on antoisaa ratkoa eteen tulevia haasteita.

Maria Ervasti, talouspäällikkö, kirjanpito

Täällä työskentelee aivan huikeita alan ammattilaisia, joiden kanssa löydämme yhdessä ratkaisut kiperiinkin kysymyksiin. Vuorovaikutus niin oman väen kuin asiakkaidenkin kanssa on sujuvaa.

anonyymi figurelainen