Skip to main content Skip to search

Kirjanpito

Kirjanpidon peruspalveluihin kuuluvat pääkirjanpito ja raportointi, käyttöomaisuuskirjanpito, veroihin liittyvät tilitykset ja veroilmoitus sekä tilinpäätöksen laatiminen. Seuraamme verotuksen ja kirjanpitolain muutoksia ja uudistuksia jatkuvasti.

Viranomaisraportointi

Tuotamme ja toimitamme vaatimuksenmukaista viranomaisraportointia Finanssivalvonnalle, Suomen Pankille, Euroopan Pankkivalvojalle EBA:lle ja Rahoitusvakausvirastolle. Tuemme asiakkaitamme sääntelyyn liittyvissä tulkintakysymyksissä, osallistumme heidän liiketoiminnan kehitysprojekteihinsa ja ylläpidämme yhdessä viranomaisraportoinnin tiekarttaa.

Ostoreskontra

Ostoreskontran peruspalveluihimme kuuluu mm. ostolaskujen vastaanotto yhteistyökumppanin skannauspalveluun, laskujen sähköinen kierrätys sekä asiakkaan hyväksymien laskujen tiliöinti, vienti kirjanpitoon ja maksatus.

Sijoitushallinto

Sijoitushallinnon palvelu kattaa asiakkaan arvopaperisijoitusten reskontran ja kirjanpidon – sekä näihin liittyvän raportoinnin.

Laskutus ja myyntireskontra

Laskutuspalveluumme kuuluu mm. kulujen edelleenlaskutus, suoritusten vastaanotto sekä myyntireskontrassa saatavien seuranta.

Kokonaisuus kunnossa

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta taloushallinnon palvelua. Asiakkaamme voivat valita omiin tarpeisiinsa sopivan palvelukokonaisuuden. Palvelu on henkilökohtaista ja yhteydenpito tiivistä.